Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LBI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LBI. Als je het bestand wilt openen LBI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LBI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Dreamweaver Library Format Adobe Systems

Wat is een bestand LBI?

Bibliotheekbestand gebruikt door Adobe-programma's, zoals Dreamweaver, Flash en Fireworks. Biedt een enkel actief uit een grotere bibliotheekcollectie. Kan een JavaScript-functie, een afbeelding of een ander webpagina-onderdeel zijn.

Bibliotheekitems worden gebruikt voor herbruikbare invoeging in webpagina's. Het bijwerken van een LBI-bestand dat op meerdere webpagina's is opgenomen, wordt bijgewerkt op alle pagina's.

Hoe een bestand openen LBI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LBI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LBI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LBI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LBI openen

Andere problemen met een bestand LBI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LBI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LBI:

  • het gekozen bestand LBI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LBI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LBI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand