Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LBM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LBM. Als je het bestand wilt openen LBM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LBM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Interleaved Bitmap Format Electronic Arts

Wat is een bestand LBM?

Interchange File File Format-Interleaved Bitmap (IFF-ILBM) bestand. Gecreëerd door Electronic Arts 'Deluxe Paint, is een grafische editor ontwikkeld voor Amiga-systemen en later doorgestuurd naar andere platforms.

LBM-bestanden gebruiken formatteren die vergelijkbaar zijn met Portable Bitmap (.PBM) -bestanden. Zij kunnen zwart-wit, 16 kleuren of 256 kleurenafbeeldingen zijn.

IFF-ILBM-bestanden worden ook gezien bij de .ILBM-extensie. Soms worden ze ook opgeslagen als .IFF-bestanden.

Hoe een bestand openen LBM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LBM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LBM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LBM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LBM openen

Andere problemen met een bestand LBM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LBM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LBM:

  • het gekozen bestand LBM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LBM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LBM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand