Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LBS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LBS. Als je het bestand wilt openen LBS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LBS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Omnis Studio Application Format Raining Data

Wat is een bestand LBS?

Bevat proprietary code gebruikt door Omnis Studio, een Rapid Application Development (RAD) tool van Raining Data Corporation. Kan gebruikt worden om multi-tier- en webtoepassingen voor Windows, Linux en Mac OS X te maken.

Voorbeeld Omnis-bibliotheken omvatten de Control Download Manager (ctrlmgr.Lbs) en de Component Library (comps.Lbs). Andere gespecialiseerde bibliotheken kunnen worden toegevoegd aan het programma om extra functionaliteit te bieden.

Extra bibliotheken en meer informatie over Omnis Studio, inclusief een proefversie van de software, is beschikbaar op omnis.Net.

Hoe een bestand openen LBS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LBS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LBS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LBS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LBS openen

Andere problemen met een bestand LBS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LBS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LBS:

  • het gekozen bestand LBS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LBS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LBS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand