Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LBT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LBT. Als je het bestand wilt openen LBT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LBT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Visual FoxPro Additional Label Description Format N/A

Wat is een bestand LBT?

Bevat tekstnotities over een labeldefinitie (.LBX-bestand) dat wordt gebruikt door FoxPro

Hoe een bestand openen LBT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LBT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LBT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LBT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LBT openen

Andere problemen met een bestand LBT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LBT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LBT:

  • het gekozen bestand LBT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LBT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LBT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand