Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LBX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LBX. Als je het bestand wilt openen LBX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LBX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Visual FoxPro Main (DBF) Label Description Format Microsoft

Wat is een bestand LBX?

Tabel met definities die het formaat van labels afdrukken in FoxPro, een database ontwikkeling systeem. Specificeert ook welke database records moeten worden gedrukt als labels.

Hoe een bestand openen LBX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LBX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LBX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LBX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LBX openen

Andere problemen met een bestand LBX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LBX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LBX:

  • het gekozen bestand LBX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LBX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LBX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand