Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LCC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LCC. Als je het bestand wilt openen LCC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LCC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Capture One PRO Format Phase One

Wat is een bestand LCC?

Bestand gebruikt door Capture One, een fotobewerkingsapplicatie die wordt gebruikt bij Fase One digitale camera's. Wordt gebruikt voor het verbeteren en verbeteren van beelden voor een hogere beeldkwaliteit. Bevat instellingen zoals belichting, contrast, helderheid, verzadiging, kleurstoot, lichtval en chromatische afwijking.

LCC-bestanden kunnen worden gecalibreerd voor een specifieke camera lens en vervolgens opnieuw gebruikt om collecties afbeeldingen aan te passen.

Hoe een bestand openen LCC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LCC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LCC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LCC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LCC openen

Andere problemen met een bestand LCC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LCC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LCC:

  • het gekozen bestand LCC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LCC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LCC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand