Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LCK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LCK. Als je het bestand wilt openen LCK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LCK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lock Format N/A

Wat is een bestand LCK?

Toegangscontrolebestand gebruikt om een ​​database of ander bestand te "vergrendelen" van het openen of wijzigen door meer dan één gebruiker tegelijk. Typisch open is met het bestand niet in gebruik en is vergrendeld wanneer een gebruiker aan het bestand werkt. Voorkomt per ongeluk de wijzigingen en mogelijke gegevenscorruptie overschrijven.

Sommige programma's die LCK-bestanden gebruiken, omvatten Microsoft FrontPage, Corel Paradox, Autodesk Inventor, Pegasus Mail en ACT! Contact management software.

Aangezien de vergrendelingsbestanden worden beheerd door hun overeenkomstige toepassingen, mogen ze niet handmatig worden geopend.

Hoe een bestand openen LCK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LCK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LCK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LCK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LCK openen

Andere problemen met een bestand LCK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LCK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LCK:

  • het gekozen bestand LCK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LCK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LCK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand