Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LCM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LCM. Als je het bestand wilt openen LCM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LCM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lipikar Custom Map Format Lipikar

Wat is een bestand LCM?

Gegevensbestand gebruikt voor het laden of opslaan van aangepaste FontMaps in Lipikar, een multi-taal desktop authoring tool. Bevat FontMap matrixcoördinaten voor de 255 tekens van een Windows-bitmap lettertype. Heeft een vaste bestandsgrootte van 1,82 KB (1872 bytes).

Hoe een bestand openen LCM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LCM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LCM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LCM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LCM openen

Andere problemen met een bestand LCM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LCM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LCM:

  • het gekozen bestand LCM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LCM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LCM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand