Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LD2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LD2. Als je het bestand wilt openen LD2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LD2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lingoes Compiled Dictionary Format Lingoes Project

Wat is een bestand LD2?

Bestand gebruikt door Lingoes, een woordenboek en tekstvertaal applicatie. Bevat een samengesteld bron woordenboek bestand en bevat termen en hun definities. Opgeslagen in een eigen binair formaat, maar kan worden gebruikt voor het opslaan van aangepaste woordenboeken.

Naast woordenlijsten en definities slaan LD2-bestanden ook referentiegegevens op voor het woordenboek, waaronder de titel, een beschrijving, de auteur en het auteursrecht, evenals een emailadres en een websitelink.

LD2-bestanden worden samengesteld uit Lingoes dictionary bronbestanden, die de .LDF extensie gebruiken.

Hoe een bestand openen LD2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LD2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LD2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LD2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LD2 openen

Andere problemen met een bestand LD2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LD2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LD2:

  • het gekozen bestand LD2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LD2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LD2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand