Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LDB. Als je het bestand wilt openen LDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Record-Locking Information Format Microsoft

Wat is een bestand LDB?

Een LDB-bestand is een lock-informatiebestand dat voorkomt dat een Access-database door meer dan één gebruiker tegelijk wordt gewijzigd. Het helpt ook om ervoor te zorgen dat updates niet onverwacht worden overschreven. LDB-bestanden worden automatisch gemaakt en verwijderd door Access wanneer een database wordt geopend en gesloten.

LDB-bestanden zijn niet bedoeld om door de gebruiker te worden geopend, ze zijn alleen bedoeld voor het vergrendelen van informatie in een .MDB Access database. Door de informatie in de database te vergrendelen, mogen meerdere gebruikers elkaar niet overschrijven.

LDB-bestanden hebben dezelfde naam als de geopende database (het .MDB-bestand) en bevindt zich in dezelfde map.

Hoe een bestand openen LDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LDB openen

Andere problemen met een bestand LDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LDB:

  • het gekozen bestand LDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand