Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LDF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LDF. Als je het bestand wilt openen LDF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LDF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft SQL Server Log Format Microsoft

Wat is een bestand LDF?

Logbestand gemaakt door SQL Server, een relational database management systeem (RDBMS) ontwikkeld door Microsoft. Bevat een logboek van recente acties die door de database worden uitgevoerd. Gebruikt gebeurtenissen om de database te herstellen van hardwarefouten of andere onverwachte afsluitingen.

LDF-bestanden zijn transactie logboeken. Deze logboeken bevatten een activiteitshistorie voor zowel volledig toegewijde als gedeeltelijk toegewezen transacties in de database (het .MDF-bestand). Na een onverwachte uitschakeling kan SQL Server het transactielogboek gebruiken om de database te herstellen naar de exacte toestand voor het falen.

Transactie logboeken kunnen worden afgekapt zodra de database een controlepunt maakt, dat is een stabiele toestand van de database en het logbestand. RDBMS-systemen kunnen dan alle loggegevens veilig verwijderen tot aan het punt van het controlepunt, waardoor de grootte van het logbestand wordt verminderd.

LDF-bestanden kunnen zeer groot worden. Dit komt doordat er onlangs geen controlepunt is gemaakt. Het kan echter ook het gevolg zijn van open transacties die nog niet volledig gepleegd zijn, of andere sluizen op database records.

Hoe een bestand openen LDF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LDF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LDF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LDF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LDF openen

Andere problemen met een bestand LDF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LDF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LDF:

  • het gekozen bestand LDF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LDF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LDF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies LDF
LDF naar PDF