Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LDM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LDM. Als je het bestand wilt openen LDM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LDM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
VolumeViz Multi-resolution Volume Format Visualization Sciences Group

Wat is een bestand LDM?

Bestand gemaakt door VolumeViz Large Data Management (LDM), een programma dat gebruikt wordt om complexe volumedatasets te visualiseren. Bevat visualisatiegegevens van maximaal honderden gigabyte in grootte. Wordt gebruikt om grote datasets op te slaan en hen efficiënt te maken voor real-time weergave en 3D-generatie van beelden.

LDM-bestanden worden gebruikt wanneer de gehele set visualisatiegegevens niet in actief geheugen kunnen worden geladen, zoals in wetenschappelijke visualisatie.

Hoe een bestand openen LDM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LDM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LDM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LDM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LDM openen

Andere problemen met een bestand LDM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LDM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LDM:

  • het gekozen bestand LDM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LDM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LDM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand