Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LDR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LDR. Als je het bestand wilt openen LDR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LDR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LDraw Model Format LDraw.org

Wat is een bestand LDR?

Bestand gemaakt door LDraw, een suite CAD-tools die gebruikt worden om digitale 3D LEGO-modellen te bouwen. Bevat de afmetingen van LEGO-bakstenen en hun plaatsingen in een 3D-coördinatensysteem. Wordt gebruikt voor het opslaan van LEGO-ontwerpen.

De term "LDraw" kan eigenlijk verwijzen naar verschillende dingen, waaronder het originele DOS LDraw-programma, de LDraw-onderdelenbibliotheek, de LDraw-hulpprogramma of het standaardbestand LDraw-formaat. Het verwijst meestal naar het bestandsformaat of de LDraw-hulpprogramma.

De LDraw tool suite bevat MLCAD (Mike's LEGO Computer Aided Design) voor het maken van LDR-bestanden, LDview voor het bekijken van LDR-bestanden en andere tools voor het omzetten van LDR-bestanden naar het .POV-formaat.

LDR-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat.

Hoe een bestand openen LDR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LDR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LDR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LDR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LDR openen

Andere problemen met een bestand LDR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LDR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LDR:

  • het gekozen bestand LDR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LDR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LDR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand