Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LDS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LDS. Als je het bestand wilt openen LDS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LDS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Linux Compile Time Header Format The GNU Project

Wat is een bestand LDS?

Script geschreven voor ld, een Linux command line utility gebruikt voor het structureren van het formaat van Linux executables (ook wel "object" bestanden genoemd) op basis van invoerbestanden. Specificeert een lijst van secties van het uitvoerbestand en bevat de grootte en de geheugenlocatie van elke sectie. Geschreven in de linker commando taal.

Koppeling maakt deel uit van het compilatieproces bij het opbouwen van broncode bestanden in een uitvoerbaar uitvoerbaar bestand. Het ld commando wordt vaak gebruikt als het laatste deel van het compilatieproces om de uiteindelijke uitvoerbare versie te bouwen.

Een voorbeeld van een linker script is vmlinux.Lds, die zich bevindt in het arch / [processor type] / kernel / directory. Dit bestand wordt gebruikt als linker script tijdens Linux kernel compilatie.

Het ld programma is onderdeel van GNU's Binutils.

Hoe een bestand openen LDS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LDS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LDS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LDS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LDS openen

Andere problemen met een bestand LDS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LDS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LDS:

  • het gekozen bestand LDS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LDS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LDS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand