Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LEF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LEF. Als je het bestand wilt openen LEF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LEF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LEN Exchange Format N/A

Wat is een bestand LEF?

Bestand gemaakt in het LEN Exchange Format (LEN), een formaat dat wordt gebruikt voor het uitwisselen van zwemmegevens (ook wel het "Lenex" -formaat genoemd). Bevat informatie over zwemgebeurtenissen die het mogelijk maken om op te nemen en te communiceren tussen raceorganisatoren, zwemclubs en verenigingen. Meestal gebruikt voor het uitwisselen van gegevens voor Europese zwemcompetities.

LEF-bestanden worden gewoonlijk verpakt in .LXF-bestanden, die de LEF XML-gegevens opslaan in een .ZIP-formaat. Het LXF-bestandsformaat wordt doorgaans gebruikt voor data-uitwisseling in plaats van het LEF-formaat door zijn kleinere bestandsgrootte.

Hoe een bestand openen LEF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LEF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LEF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LEF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LEF openen

Andere problemen met een bestand LEF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LEF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LEF:

  • het gekozen bestand LEF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LEF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LEF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand