Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LETTER Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LETTER. Als je het bestand wilt openen LETTER, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LETTER

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Undeliverable Mail Format N/A

Wat is een bestand LETTER?

Bestand genaamd dead.Letter die soms op Unix-systemen wordt gemaakt wanneer e-mail niet kan worden verzonden. Kan worden gemaakt omdat het bestemmingsadres verkeerd is of omdat de ontvanger weigert de e-mail te accepteren.

De dead.Letter bestanden kunnen veilig worden verwijderd. Echter, als er nog meer problemen zijn met het verzenden van mail, dan kan het bestand opnieuw worden gemaakt. Daarom moet u verder onderzoeken waarom de mail niet wordt verzonden.

De dead.Letter bestand kan worden gemaakt door het Unix sendmail programma. Ook wordt het soms gemaakt wanneer het sendmail-programma wordt aangevraagd met de PHP mail () functie.

Hoe een bestand openen LETTER?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LETTER niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LETTER lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LETTER associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LETTER openen

Andere problemen met een bestand LETTER

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LETTER bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LETTER:

  • het gekozen bestand LETTER is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LETTER met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LETTER bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand