Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LEX. Als je het bestand wilt openen LEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LEX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Linguistic Library Data Format Adobe Systems

Wat is een bestand LEX?

Een LEX-bestand is een lexicon-gegevensbestand dat is gemaakt door de Linguïstische Bibliotheek, een Adobe-ontwikkelingspakket die gebruikt wordt om taalkundige diensten, zoals spelling- en grammatica-checkers, toe te voegen aan Adobe-producten. Het bevat de gedeelde lexiconen, of woorden en hun syntaxis, voor een taal. LEX-bestanden worden gebruikt om taalspecifieke gegevens op te slaan voor documentvalidatie in Adobe-producten.

LEX-bestanden kunnen worden gebruikt voor meerdere Adobe-producten, waaronder Acrobat, Photoshop, InDesign en Illustrator.

Hoe een bestand openen LEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LEX openen

Andere problemen met een bestand LEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LEX:

  • het gekozen bestand LEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand