Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LGC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LGC. Als je het bestand wilt openen LGC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LGC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SimpleK Database Format Prosystech

Wat is een bestand LGC?

Database formaat gebruikt door SimpleK, een master key systeem en key issuance software programma. Gebruikt door slotenmakers en beveiligings- en facility managers.

SimpleK wordt gebruikt voor het ontwerpen van meestersleutels, het opbouwen van sleutelcilinders en kernpenning, tracking-sleutel en sleutelringuitgifte, en het maken van rapporten. Voor meer informatie, bezoek de SimpleK website.

Hoe een bestand openen LGC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LGC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LGC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LGC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LGC openen

Andere problemen met een bestand LGC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LGC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LGC:

  • het gekozen bestand LGC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LGC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LGC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand