Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LGP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LGP. Als je het bestand wilt openen LGP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LGP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Final Fantasy Game Archive Format Square Enix

Wat is een bestand LGP?

Mediaarchief dat grafieken, geluiden en andere media bevat die worden gebruikt door de Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII videospellen. Ontwikkeld door Squaresoft als containerformaat (vergelijkbaar met .PAK-bestand) om tekengegevens en andere informatie op te slaan.

Squaresoft is in 2003 samengevoegd met Enix en werd onderdeel van Square Enix.

Gegevens uit LGP-bestanden kunnen worden geëxtraheerd en bewerkt met LGP Tools. Gewijzigde archieven kunnen dan opgeslagen worden om het uiterlijk van tekens te veranderen en andere aspecten van het spel te wijzigen. Het bewerken van LGP-bestanden kan de gegevens echter beschadigen en moet daarom met voorzichtigheid worden gedaan.

Hoe een bestand openen LGP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LGP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LGP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LGP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LGP openen

Andere problemen met een bestand LGP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LGP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LGP:

  • het gekozen bestand LGP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LGP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LGP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand