Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LHR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LHR. Als je het bestand wilt openen LHR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LHR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quicken Financial Life For Mac Financial Data Format Intuit

Wat is een bestand LHR?

Gegevensbestand gemaakt door Quicken Financial Life for Mac, een persoonlijk geldbeheerprogramma dat nooit een versie buiten de bèta heeft bereikt. Opgeslagen financiële gegevens voor de gebruiker, maar niet compatibel met de Quicken Windows-software of andere versies van de Quicken-software.

Met Intuit's overname van Mint.Com werd de ontwikkeling voor Quicken Financial Life for Mac gestaakt. In 2010 heeft Intuit echter een vervolgproduct genaamd Quicken Essentials voor Mac vrijgegeven.

Hoe een bestand openen LHR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LHR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LHR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LHR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LHR openen

Andere problemen met een bestand LHR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LHR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LHR:

  • het gekozen bestand LHR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LHR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LHR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand