Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LHS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LHS. Als je het bestand wilt openen LHS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LHS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Literate Haskell Programming Language Source Code Format N/A

Wat is een bestand LHS?

Broncode van een programma geschreven in Haskell, een functionele programmeertaal, met geletterde opmaak. Soortgelijk aan een standaard Haskell-script (.HS-bestand), maar bevat commentaar, waarbij alleen lijnen die beginnen met '>'. worden beschouwd als programmacode.

Moet worden samengesteld door een Haskell compiler om te draaien.

Hoe een bestand openen LHS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LHS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LHS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LHS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LHS openen

Andere problemen met een bestand LHS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LHS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LHS:

  • het gekozen bestand LHS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LHS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LHS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand