Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LI3D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LI3D. Als je het bestand wilt openen LI3D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LI3D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BeLight Live Interior 3D Design Format BeLight Software

Wat is een bestand LI3D?

Binnenhuisarchitectuurproject gemaakt door Live Interior 3D, een 3D-thuis- en interieurontwerpprogramma voor Mac. Spaart vloerplannen, verlichtingsontwerpen, meubels en andere huisontwerpinformatie. Kan worden gemaakt van hoge kwaliteit en panoramische beelden.

Live Interior 3D-software kan binnenlandse weergaven exporteren naar standaard rasterformaten, zoals .JPG, .TIFF en .PNG.

Live Interior 3D is geslaagd door Live Home 3D. LI3D-bestanden worden nog steeds ondersteund door Live Home 3D.

Hoe een bestand openen LI3D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LI3D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LI3D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LI3D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LI3D openen

Andere problemen met een bestand LI3D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LI3D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LI3D:

  • het gekozen bestand LI3D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LI3D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LI3D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand