Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LIBRARY-MS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LIBRARY-MS. Als je het bestand wilt openen LIBRARY-MS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LIBRARY-MS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows 7 Library Description Format Microsoft

Wat is een bestand LIBRARY-MS?

Besturingssysteem bestand geïntroduceerd met Microsoft Windows 7. Verschijnt als een submap in de map Bibliotheken in het linkerpaneel van de Windows Verkenner. Bevat verwijzingen naar een of meer mappen die kunnen worden doorzocht wanneer de bibliotheek wordt geopend.

BIBLIOTHEEK-MS-bestanden worden gebruikt voor het maken van virtuele mappen met verzamelingen van vergelijkbare bestanden. Bijvoorbeeld, Windows 7 creëert standaard Documenten, Muziek, Afbeeldingen en Videobibliotheken. U kunt aangepaste bibliotheken maken door met de rechtermuisknop op de map Bibliotheken te klikken en New & rarr te selecteren. Bibliotheek. Wanneer u de nieuwe bibliotheek opent, verschaft Windows een map knop die u kunt gebruiken om mappen toe te voegen aan de bibliotheek.

Hoe een bestand openen LIBRARY-MS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LIBRARY-MS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LIBRARY-MS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LIBRARY-MS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LIBRARY-MS openen

Andere problemen met een bestand LIBRARY-MS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LIBRARY-MS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LIBRARY-MS:

  • het gekozen bestand LIBRARY-MS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LIBRARY-MS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LIBRARY-MS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand