Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LIC. Als je het bestand wilt openen LIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Unix Software License Format N/A

Wat is een bestand LIC?

Een LIC-bestand is een licentiebestand dat gewoonlijk wordt gebruikt met shareware-programma's, commerciële applicaties en netwerken. Het bevat registratie informatie voor diverse software applicaties, evenals server configuratie informatie voor netwerken

LIC-bestanden worden doorgaans van de softwareverkoper naar de gebruiker verdeeld nadat de gebruiker het softwareproduct heeft gekocht. Over het algemeen moeten de bestanden lokaal geïnstalleerd of beschikbaar zijn voor het geregistreerde programma met een geldige licentie. Raadpleeg de programma-specifieke registratie-instructies om de licentie correct te installeren.

Voorbeeldprogramma's / technologieën die LIC-bestanden gebruiken, omvatten VMware, Citrix License Servers, AutoCAD, Alfresco, Aspose.Cells, Microsoft ActiveX en Microsoft Visual Studio (soms inbegrepen bij de implementatie van software).

LIC-bestanden worden ook door Autodesk gebruikt voor het configureren van een netwerk met het Network License Manager (NLM) programma. Om een ​​netwerklicentiebestand te kunnen aanvragen en te valideren, moet u informatie over de licentieserver verzamelen, een licentiebestand aanvragen, het licentiebestand naar een server kopiëren en de nauwkeurigheid van het licentiebestand bevestigen. Wanneer u het LIC-bestand ontvangt, moet u deze op uw licentieserver opslaan. U kunt het LIC-bestand hernoemen omdat het een lange naam bevat die eenmaal is gedownload, maar u kunt de extensie ".Lic" niet wijzigen.

Het VMware licentiebestand (vmware.Lic) voor Windows bevindt zich in de directory C: Program FilesVMwareVMware License Server.

Hoe een bestand openen LIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LIC openen

Andere problemen met een bestand LIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LIC:

  • het gekozen bestand LIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand