Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LICENSES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LICENSES. Als je het bestand wilt openen LICENSES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LICENSES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Licensed Classes Format Microsoft

Wat is een bestand LICENSES?

Binair bestand dat runtime-sleutels bevat voor gelicenseerde klassen die worden gebruikt in een Visual Studio.NET-ontwikkelingsproject. Verwezen tijdens het assemblage proces en ingebed in het programma met de Assembly Linker (AL.Exe).

Gelicentieerde klassen worden gegenereerd door de licentie compiler die bij Visual Studio is opgenomen. Ze worden gemaakt van bijbehorende .LICX-bestanden.

Hoe een bestand openen LICENSES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LICENSES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LICENSES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LICENSES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LICENSES openen

Andere problemen met een bestand LICENSES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LICENSES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LICENSES:

  • het gekozen bestand LICENSES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LICENSES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LICENSES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand