Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LICX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LICX. Als je het bestand wilt openen LICX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LICX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio License Format Microsoft

Wat is een bestand LICX?

Tekstbestand dat de gelicentieerde klassen identificeert die in een Visual Studio.NET project wordt gebruikt. Koppel de licentiebestanden naar de bijbehorende bronnen die in de licenties worden vermeld.Licx- bestand.

Hulpbronnen omvatten samenstellingen, controles, componenten en andere soorten hulpbronnen. Visual Studio gebruikt de Licentie Controller (LC.Exe) om de projectbronnen te koppelen aan de betreffende objecten. Dit genereert een .LICENSES-bestand dat in het assemblageproces wordt gebruikt.

Hoe een bestand openen LICX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LICX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LICX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LICX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LICX openen

Andere problemen met een bestand LICX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LICX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LICX:

  • het gekozen bestand LICX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LICX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LICX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand