Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LIN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LIN. Als je het bestand wilt openen LIN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LIN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Linetype Definition Autodesk

Wat is een bestand LIN?

Lijntype definitie (ook wel een "linetype" of "lijnstijl" genoemd) die de paden definieert van een vectorgebaseerd object dat door AutoCAD wordt gebruikt. Opslaan vormt informatie in een tekstgebaseerde indeling.

Linetype bestanden kunnen ook geïmporteerd worden in de MicroStation Line Style Editor door 'File & rarr.Import & rarr.AutoCAD Line Style File' te selecteren.

Hoe een bestand openen LIN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LIN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LIN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LIN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LIN openen

Andere problemen met een bestand LIN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LIN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LIN:

  • het gekozen bestand LIN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LIN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LIN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand