Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LIS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LIS. Als je het bestand wilt openen LIS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LIS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Structured Query Reporting Output Format N/A

Wat is een bestand LIS?

Rapport of output bestand gegenereerd door een Structured Query Reporting (SQR) programma. Gebruik SQL-instructies om zoekopdrachten op databases uit te voeren en rapporten te maken.

LIS data kan worden geformatteerd in PCL, de "Printer Control Language." PCL is een paginabeschrijvingtaal die is ontwikkeld door Hewlett-Packard, waarin de lay-out van de tekst en afbeeldingen in een document wordt beschreven.

Hoe een bestand openen LIS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LIS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LIS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LIS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LIS openen

Andere problemen met een bestand LIS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LIS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LIS:

  • het gekozen bestand LIS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LIS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LIS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand