Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LISP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LISP. Als je het bestand wilt openen LISP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LISP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LISP Translators Format N/A

Wat is een bestand LISP?

Broncode bestand geschreven in Lisp, een programmeertaal die verschillende dialecten bevat, waaronder Common Lisp and Scheme. Bevat gewone tekstprogramma code die wordt uitgevoerd met een Lisp-tolk. Kan een volledig programma of onderdeel van een grotere Lisp applicatie zijn.

LISP-bestanden kunnen bewerkt worden met elke tekstverwerker. Echter, ze worden makkelijker bekeken en bewerkt met behulp van een editor die Lisp syntax highlighting ondersteunt.

Lisp is veel gebruikt op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), natuurlijke taalverwerking (NLP) en symbolische verwerking.

Hoe een bestand openen LISP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LISP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LISP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LISP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LISP openen

Andere problemen met een bestand LISP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LISP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LISP:

  • het gekozen bestand LISP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LISP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LISP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand