Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LIT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LIT. Als je het bestand wilt openen LIT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LIT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Reader EBook Format Microsoft

Wat is een bestand LIT?

Elektronische versie van een boek of andere publicatie die is opgeslagen in het Microsoft LIT-formaat. Inclusief informatie over digitale rechtenbeheer (DRM), die auteursrechten beschermt door de systemen te beperken die elk boek kan lezen.

LIT-bestanden gebruiken Microsoft ClearType-technologie om de leesbaarheid te verbeteren.

Hoe een bestand openen LIT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LIT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LIT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LIT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LIT openen

Andere problemen met een bestand LIT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LIT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LIT:

  • het gekozen bestand LIT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LIT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LIT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies LIT
LIT naar PDFLIT naar DOCLIT naar EPUBLIT naar HTMLZLIT naar MOBI