Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LIVEREG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LIVEREG. Als je het bestand wilt openen LIVEREG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LIVEREG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Symantec Livereg Antivirus Session Format Symantec

Wat is een bestand LIVEREG?

Bestand dat wordt gebruikt door Symantec-producten om online Symantec-producten te registreren. Bevat een record van een online registratie sessie. Kan u vinden in de gebruikerslijst 'Application DataSymantecSharedSessions'.

LIVEREG-bestanden zijn verborgen bestanden, dus u moet verborgen bestandsweergave in Windows inschakelen om ze te zien. Ze kunnen op uw computer verblijven, zelfs nadat u Symantec-programma's hebt verwijderd.

Hoe een bestand openen LIVEREG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LIVEREG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LIVEREG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LIVEREG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LIVEREG openen

Andere problemen met een bestand LIVEREG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LIVEREG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LIVEREG:

  • het gekozen bestand LIVEREG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LIVEREG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LIVEREG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand