Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LIVEUPDATE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LIVEUPDATE. Als je het bestand wilt openen LIVEUPDATE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LIVEUPDATE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Symantec Liveupdate Format Symantec

Wat is een bestand LIVEUPDATE?

Bestand gebruikt door LiveUpdate, een programma dat wordt gebruikt om Symantec-antivirusprogramma's bij te werken. Bevat gegevens voor het bijwerken van antivirus software en virusdefinities. Vergemakkelijkt externe software updates door lokale computer- en software informatie te verstrekken.

Gemeenschappelijke LIVEUPDATE bestanden bevatten Settings.LiveUpdate, Log.LiveUpdate en Product.Inventory.LiveUpdate.

Hoe een bestand openen LIVEUPDATE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LIVEUPDATE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LIVEUPDATE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LIVEUPDATE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LIVEUPDATE openen

Andere problemen met een bestand LIVEUPDATE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LIVEUPDATE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LIVEUPDATE:

  • het gekozen bestand LIVEUPDATE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LIVEUPDATE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LIVEUPDATE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand