Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LIX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LIX. Als je het bestand wilt openen LIX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LIX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ExtendSim Library Format Logos Bible Software

Wat is een bestand LIX?

Gegevensbestand dat wordt gebruikt door het Libronix Digital Library System (DLS), een softwarepakket dat wordt gebruikt voor digitaal boekbeheer. Bevat gegevens voor een geopend boek. Opgeslagen met een .LSF-bestand dat ook aanwezig moet zijn om het boek correct in te laden.

Libronix DLS wordt gebruikt door Logos Bible Software om de bibliotheek van boeken te handhaven, zoals Griekse of Hebreeuwse originele teksten of Engelse vertalingen van de Bijbel, zoals de NIV, KJV en ESV versies.

Hoe een bestand openen LIX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LIX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LIX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LIX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LIX openen

Andere problemen met een bestand LIX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LIX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LIX:

  • het gekozen bestand LIX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LIX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LIX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand