Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LIZD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LIZD. Als je het bestand wilt openen LIZD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LIZD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BeLight Live Interior 3D Compressed Design Format BeLight Software

Wat is een bestand LIZD?

Gecomprimeerd interieur design project bestand gemaakt door Live Interior 3D thuis en interieur design software. Sla de gecomprimeerde versie van een .LI3D-document op. Wordt gebruikt om de opslaggrootte van projecten te verminderen voor e-mailen en archiveren.

Live Interior 3D for Mac is geslaagd door Live Home 3D voor Mac. LIZD-bestanden worden nog steeds ondersteund door Live Home 3D voor Mac.

Hoe een bestand openen LIZD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LIZD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LIZD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LIZD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LIZD openen

Andere problemen met een bestand LIZD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LIZD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LIZD:

  • het gekozen bestand LIZD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LIZD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LIZD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand