Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LJP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LJP. Als je het bestand wilt openen LJP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LJP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lossless JPEG Bitmap Image Format Joint Photographic Experts Group

Wat is een bestand LJP?

JPEG-afbeelding dat wordt gebruikt door Nero MediaHub, een multimediabestand browsen en organiserend programma dat deel uitmaakt van de Nero Multimedia Suite. Een .JPG-afbeelding opslaat in een lossless formaat, dat ongewoon is voor JPEG-afbeeldingen, maar wordt ondersteund door de JPEG-standaard.

Het verliesloze JPEG-formaat wordt niet ondersteund door veel beeldkijkers.

Hoe een bestand openen LJP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LJP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LJP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LJP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LJP openen

Andere problemen met een bestand LJP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LJP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LJP:

  • het gekozen bestand LJP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LJP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LJP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand