Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LLB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LLB. Als je het bestand wilt openen LLB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LLB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LabVIEW Application Program Library Format National Instruments

Wat is een bestand LLB?

Programmabibliotheek gemaakt door LabVIEW, een softwareprogramma dat wordt gebruikt voor schaalbare test-, meet- en besturingsapplicaties. Opneemt gegevens van verschillende typen meet- en besturingshardware en analyseert het dan op de computer.

Als u een LLB-bestand wilt maken in LabVIEW 8, selecteert u eerst Build Specifications & rarr.New & rarr.Source Distribution. Klik dan op de knop 'Aangepaste' en selecteer het vakje dat zegt 'Bestemming is LLB'. Klik op 'Ja' in het venster dat verschijnt. Klik ten slotte op 'Bouwen' om het LLB-bestand te maken.

Hoe een bestand openen LLB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LLB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LLB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LLB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LLB openen

Andere problemen met een bestand LLB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LLB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LLB:

  • het gekozen bestand LLB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LLB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LLB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand