Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LLM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LLM. Als je het bestand wilt openen LLM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LLM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Linden Lab Mesh Format Linden Research

Wat is een bestand LLM?

Linden Lab Mesh (LLM) bestand dat wordt gebruikt door Second Life, een netwerk gebaseerde virtuele realiteit wereld. Bevat een 3D-mesh-definitie als een verzameling polygonen die het oppervlak van een avatar vormen. Gebruikt om een ​​3D avatar te maken en textuurverpakkingen te maken.

LLM-bestanden worden gecreëerd in een van twee mesh-definitie formaten, basisformaat of niveau van detail (LOD) formaat. Basismaten bevatten de originele maasdefinitie en LOD-mazen bevatten alternatieve mazen in een dalende resolutie die gebruikt wordt wanneer de avatar ver van de camera ligt.

LLM-bestanden worden ook Linden Binary Mesh-bestanden genoemd.

Hoe een bestand openen LLM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LLM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LLM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LLM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LLM openen

Andere problemen met een bestand LLM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LLM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LLM:

  • het gekozen bestand LLM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LLM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LLM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand