Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LLX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LLX. Als je het bestand wilt openen LLX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LLX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LabVIEW Library Backup Format National Instruments

Wat is een bestand LLX?

Back-up van een LabVIEW VI-bibliotheek (.LLB) bestand. Gebruikt voor wetenschappelijke test-, meet- en controle applicaties. Wordt automatisch gecreëerd door de VI Library Manager wanneer een LLB-bestand is gebouwd.

De extensie ".Llx" moet mogelijk worden gewijzigd in ".Llb" om succesvol te openen.

Hoe een bestand openen LLX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LLX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LLX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LLX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LLX openen

Andere problemen met een bestand LLX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LLX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LLX:

  • het gekozen bestand LLX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LLX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LLX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand