Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LMX. Als je het bestand wilt openen LMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia Landmark Exchange Format Nokia

Wat is een bestand LMX?

Gegevensbestand met beschrijvende informatie over landmarks. Bevat de naam, omschrijving, coördinaten, adres en categorie van elk landmerk. Opgeslagen in een standaard XML-formaat.

LMX-bestanden kunnen worden geïmporteerd door de mapping-applicatie die bij Nokia-telefoons is opgenomen. Ze worden ondersteund door Nokia Symbian-gebaseerde apparaten, zoals S60-mobiele telefoons.

Hoe een bestand openen LMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LMX openen

Andere problemen met een bestand LMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LMX:

  • het gekozen bestand LMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand