Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LNT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LNT. Als je het bestand wilt openen LNT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LNT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PC-lint Configuration Format Gimpel Software

Wat is een bestand LNT?

Tekstbestand met PC-lint- of FlexeLint-opties en namen van C / C ++-bronbestanden die worden gelinkt (of geanalyseerd). Wordt gebruikt voor het definiëren van de programmeermilieu en de compilerinstellingen.

Milieu configuratie bestanden beginnen typisch met " env- ", terwijl compiler opties bestanden beginnen met " co- ".

Hoe een bestand openen LNT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LNT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LNT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LNT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LNT openen

Andere problemen met een bestand LNT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LNT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LNT:

  • het gekozen bestand LNT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LNT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LNT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand