Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LO. Als je het bestand wilt openen LO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Interleaf Compiled Lisp Format BroadVision

Wat is een bestand LO?

Gecompileerd Lisp (.LSP) bestand opgeslagen door Interleaf technische publicatiesoftware. Bevat gecompileerde code die binnen het programma kan worden uitgevoerd. Vaak gebruikt voor het uitvoeren van gemeenschappelijke of herhalende commando's.

Interleaf 6 en later (nu QuickSilver) slaat gecompileerde Lisp-bestanden op in het Fast Save-formaat met een .FAS-extensie.

Hoe een bestand openen LO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LO openen

Andere problemen met een bestand LO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LO:

  • het gekozen bestand LO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand