Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOC. Als je het bestand wilt openen LOC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Localisation String Resource Header Format N/A

Wat is een bestand LOC?

Standaard GPS-locatieformaat dat waypoints en gerelateerde gegevens bevat. Kan worden gebruikt om opgeslagen locaties en interessespunten (POI's) op te slaan. Ondersteund door DeLorme Topo en andere GPS / mapping programma's.

LOC-bestanden lijken op .GPX-bestanden, maar worden opgeslagen in een ander formaat.

Hoe een bestand openen LOC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOC openen

Andere problemen met een bestand LOC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOC:

  • het gekozen bestand LOC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand