Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOCALSTORAGE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOCALSTORAGE. Als je het bestand wilt openen LOCALSTORAGE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOCALSTORAGE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WebKit Local Storage Data Format The WebKit Open Source Project

Wat is een bestand LOCALSTORAGE?

Application support bestand gemaakt door de webbrowsers die WebKit gebruiken, waaronder Google Chrome, Apple Safari en anderen. Kan browserinstellingen of lokale gegevens opslaan voor een browser-extensie (plug-in). Schakelt extensies in om een ​​lokale cache van gebruikersgegevens op te slaan. Opgeslagen in een SQLite database formaat en kan door SQLite programma's worden geopend.

Lokale opslag is handig voor extensies, zoals Chrome-browserspellen. Bijvoorbeeld, het spel Angry Birds slaat opgeslagen spelinformatie op in een LOCALSTORAGE bestand.

Chrome voor Windows slaat hierbij uitbreidingsinformatie op:

[gebruiker] AppDataGoogleChromeUser DataDefaultLocal Storage

Chrome voor Mac gebruikt de volgende locatie voor extensie-informatie:

~ / Bibliotheek / Toepassingsondersteuning / Google / Chrome / Standaard / Lokale opslag /

Hoe een bestand openen LOCALSTORAGE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOCALSTORAGE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOCALSTORAGE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOCALSTORAGE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOCALSTORAGE openen

Andere problemen met een bestand LOCALSTORAGE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOCALSTORAGE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOCALSTORAGE:

  • het gekozen bestand LOCALSTORAGE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOCALSTORAGE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOCALSTORAGE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand