Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOCK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOCK. Als je het bestand wilt openen LOCK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOCK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lock Format N/A

Wat is een bestand LOCK?

Bestand dat wordt gebruikt door verschillende besturingssystemen en programma's om een ​​bron te vergrendelen, zoals een bestand of apparaat. Typisch bevat geen gegevens en bestaat alleen als een leeg markeringsbestand, maar bevat ook eigenschappen en instellingen voor het slot.

LOCK-bestanden signaleren naar toepassingen dat een bron niet gebruikt moet worden tot het slot is vrijgegeven. Dit is handig voor programma's die tegelijkertijd toegang tot kritieke bronnen moeten voorkomen. Voor bestanden vergrendelen, maken programma's typisch een nieuw bestand en voeg de extensie ".Lock" toe voor de oorspronkelijke bestandsnaam. Bijvoorbeeld, een lock bestand voor "example.File" zou "example.File.Lock."

LOCK-bestanden worden vaak gezien op Unix-gebaseerde systemen, waaronder de File Locks van Red Hat Linux. Andere voorbeelden van LOCK-bestanden zijn Mozilla's parent.Lock-bestand, dat Windows Firefox-profielen sluit, en Apache Web Server-lock-bestanden, die worden gemaakt met de LockFile-richtlijn.

Hoe een bestand openen LOCK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOCK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOCK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOCK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOCK openen

Andere problemen met een bestand LOCK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOCK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOCK:

  • het gekozen bestand LOCK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOCK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOCK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand