Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOCKFILE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOCKFILE. Als je het bestand wilt openen LOCKFILE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOCKFILE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mac OS X Lion Property List XML Lock Format Apple

Wat is een bestand LOCKFILE?

Lock-bestand dat wordt gebruikt door het toepassingsvoorkeuraandelen van Mac OS X 10.7 Lion. Opgeslagen als een leeg bestand naast een bijbehorend .PLIST-bestand (eG, het slotbestand voor com.Myapp.Plist is com.Myapp.Plist.Lockfile. Wordt gebruikt voor het markeren van toegang tot een programma's PLIST-bestand wanneer een toepassing geopend is.

Als een LOCKFILE-bestand is gewist, herstelt Mac OS X het volgende wanneer de betreffende applicatie wordt geopend. Bijvoorbeeld, als u Apple Mail's com.Apple.Mail.Plist.Lockfile-bestand verwijdert, wordt het opnieuw gemaakt wanneer Mail wordt geopend.

Lock-bestanden kunnen gevonden worden in de gebruiker ~ / Bibliotheek / Voorkeuren / directory.

Hoe een bestand openen LOCKFILE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOCKFILE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOCKFILE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOCKFILE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOCKFILE openen

Andere problemen met een bestand LOCKFILE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOCKFILE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOCKFILE:

  • het gekozen bestand LOCKFILE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOCKFILE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOCKFILE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand