Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOF. Als je het bestand wilt openen LOF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audacity File List Audacity

Wat is een bestand LOF?

Bestand gebruikt door Audacity, een gratis audio bewerken en opnemen programma. Bevat een lijst met bestanden die worden gebruikt voor het importeren in een Audacity-project. Opslaan van de bestandsnaam, offset en duur voor elk geluidsbestand dat wordt geïmporteerd. Gebruikt voor batch audio invoer.

LOF-bestanden gebruiken een gewoon tekstformaat dat is opgegeven in de Audacity-gebruikersdocumentatie.

Hoe een bestand openen LOF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOF openen

Andere problemen met een bestand LOF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOF:

  • het gekozen bestand LOF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand