Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOG. Als je het bestand wilt openen LOG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Log Format N/A

Wat is een bestand LOG?

Een LOG bestand is een logboek dat wordt gebruikt door verschillende besturingssystemen en programma's. Het bevat gewoonlijk een gewoon tekstlogboek van bepaalde gebeurtenissen met hun tijdstempels. LOG-bestanden kunnen door het besturingssysteem worden aangemaakt om bij te houden op systeemgebeurtenissen of door een software-installatieprogramma om de locatie en namen van geïnstalleerde bestanden te vermelden.

Webservers genereren ook logbestanden om bezoekers te volgen en de bandbreedte te controleren. Webstatistieke programma's geven webhosts de mogelijkheid om logbestanden te analyseren via gegenereerde grafieken en grafieken, die de gelinkte websiteverkeergegevens in een grafisch formaat presenteren.

Hoe een bestand openen LOG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOG openen

Andere problemen met een bestand LOG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOG:

  • het gekozen bestand LOG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies LOG
LOG naar PDF