Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOG1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOG1. Als je het bestand wilt openen LOG1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOG1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Registry Hive Log Format Microsoft

Wat is een bestand LOG1?

Logbestand dat wordt gebruikt door het Windows-register. Bevat een spoor van wijzigingen die in de gebruikersregistratie over de tijd zijn aangebracht. Typisch gevonden in de map van de gebruiker of in de directory% SystemRoot% System32config in Windows. Opgeslagen in een binair formaat en als een verborgen bestand in Windows.

LOG1-bestanden maken deel uit van de algemene groep bestanden die het register "hive" bevatten. Andere bestanden omvatten .LOG en .LOG2. Een gemeenschappelijk LOG1 bestand is ntuser.Dat.LOG1.

Hoe een bestand openen LOG1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOG1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOG1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOG1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOG1 openen

Andere problemen met een bestand LOG1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOG1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOG1:

  • het gekozen bestand LOG1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOG1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOG1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand