Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOG2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOG2. Als je het bestand wilt openen LOG2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOG2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Registry Hive Log 2 Format Microsoft

Wat is een bestand LOG2?

Logbestand gemaakt door het Windows-register tijdens de installatie. Opslaan trace informatie die is gemaakt tijdens de setup die niet opnieuw wordt aangepast. Vaak gevonden onder de map van een gebruiker of onder% SystemRoot% System32config. Opgeslagen als een verborgen bestand in Windows.

LOG2-bestanden bestaan ​​als onderdeel van het Windows-register "hive", die een deel van het algemene Windows-register omvat. Andere registerbestanden bevatten .LOG en .LOG2 bestanden. Een gemeenschappelijk LOG2 bestand is ntuser.Dat.LOG2.

Hoe een bestand openen LOG2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOG2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOG2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOG2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOG2 openen

Andere problemen met een bestand LOG2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOG2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOG2:

  • het gekozen bestand LOG2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOG2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOG2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand