Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

LOGIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand LOGIC. Als je het bestand wilt openen LOGIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ LOGIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Logic Pro Music Project Format Apple

Wat is een bestand LOGIC?

Audio project gemaakt door de Logic Pro digitale audio werkstation (DAW) software. Bewaar meerdere geluidssporen op een tijdlijn en kan opgenomen geluiden bevatten, ingevoerde audiodata en loops. Kan ook overgangen, effecten en andere audio-edities bevatten. Bevat geen echte audiodata, maar slaat eerder op verwijzingen naar audiobestanden.

Logic Pro wordt gebruikt door muzikanten voor het produceren van muziek. Logic Pro ondersteunt de opname-, bewerkings- en mengstadia van audio-productie.

Hoe een bestand openen LOGIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand LOGIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de LOGIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand LOGIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand LOGIC openen

Andere problemen met een bestand LOGIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand LOGIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken LOGIC:

  • het gekozen bestand LOGIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand LOGIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand LOGIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand